Gratis lån er med årene blevet mere og mere populære i Danmark og det er ikke svært at svare på hvorfor. Det er selvfølgelig fordi lånet er helt gratis.

I øjeblikket findes der en håndfuld långivere, der vil låne dig penge helt gratis, hvor vildt det end lyder.

I denne artikel vil fortælle dig om hvad det vil sige at låne penge gratis og hvordan du kan tage et gratis lån.

Hvorfor kan jeg låne gratis?

For at gøre det kort, kan du låne penge gratis, fordi der er meget hård konkurrence på lånemarkedet. Alle långiverne vil have nye kunder, og ved at lokke med gratis lån, kan de adskille sig fra nogle af deres konkurrenter.

Det er kun dit første lån der er gratis, og långiverne håber selvfølgelig på, at du vender tilbage senere for at tage et nyt lån.

Heldigvis er du som låner naturligvis ikke tvunget til at tage endnu et lån, så du kan bare se dig heldig og tage et helt gratis lån, hvis du har lyst til det.

Hvor meget kan jeg låne?

Når det kommer til gratis lån, kan du naturligvis ikke låne flere hundredetusinde kroner. Du kan dog låne helt op til 4000 kroner helt gratis.

Når vi siger gratis, så betyder det, at du KUN skal betale det lånte beløb tilbage. Ingen renter, gebyrer eller andre omkostninger. Hvis du låner 3000 kroner, skal du betale 3000 kroner tilbage.

Du skal dog være opmærksom på, at løbetiden for et gratis lån er meget kort. Ofte er der tale om 30 dage. Hvis du overskrider denne grænse, vil lånet ikke længere være gratis, så vær forberedt på at betale tilbage til tiden, ellers kan det blive dyrt.

Så hvis du står og skal bruge mellem 100 og 4000 kroner lige nu og her, så er et gratis lån en fantastisk god mulighed for dig.

Hvad kræves der fra min side?

Hvis du ønsker at tage et gratis lån, kræves der ikke noget specielt fra din side. Kravene er ikke forskellige fra så mange andre lån, som du kan finde her på lanonline.dk.

Du kan ikke tage et gratis lån hvis…

  • Du er ikke mindst 18 år gammel og myndig
  • Du er registreret i RKI eller andre registre for dårlige betalere
  • Du ikke har bopæl i Danmark
  • Du har lånt gratis før af samme långiver
  • Du ikke har nogen indkomst

Som du kan se ligner kravene meget de krav, som der er til alle typer af lån. Det behøver altså ikke være noget problem at tage et gratis lån, så længe du har en udmærket økonomi, bor i Danmark og er myndig.

Sådan tager du lånet

Først skal du finde en långiver, der tilbyder gratis lån. Det kan du gøre på vores forside. Derefter skal du sende din låneansøgning og vente på svar. Forhåbentlig bliver du godkendt, og så bliver pengene udbetalt til din konto.

Det lyder alt sammen meget simpelt og det er det faktisk også. Du kan faktisk have pengene på din konto samme dag du ansøger, hvis du ansøger indenfor långiverens åbningstid.

Du vil få at vide med det samme om du er godkendt eller ej og modtage din individuelle låneaftale via e-mail. Her kan du underskrive aftalen med NemID.

Selvom et gratis lån er 100% gratis, anbefaler vi alligevel, at du læser denne låneaftale igennem. Som vi tidligere nævnte er lånet nemlig ikke gratis mere, hvis du ikke betaler tilbage til tiden. Desuden koster det op til 100 kroner i rykkergebyrer per rykker, hvis du ikke betaler. I værste fald bliver sagen overdraget til inkasso og du kan få en betalingsanmærkning.

Vi ønsker dig al held og lykke med dit gratis lån! Find din långiver her.